miércoles, 2 de junio de 2010

Otro dia equipando

De nuevo por el sector Flashover, a seguir currando, limpiar pies de vía y nuevas lineas, aunque hoy me lo he tomado con calma y estuve estudiando nuevos proyectos.

La parte de iniciación ya cuenta con tres lineas de unos 12 m. La altura la mido con la marca del centro de la cuerda, pero es de 60 m. así que son orientativos por ahora.


De Izquierdas a derechas
Upa V / V+ (3 bolts + R) la nueva
Alsa V
Ópali V

En la parte central a la derecha la nueva de unos 15 m. creo que el primer 7a de la zona y si no lo es por ahí rondara, a falta de consensuar el grado con otros escaladores.


De Izquierdas a derechas
Bombero de la Roca 6a
El Vuelo de Loida 6c
Punkxa 7a (3 bolts + R) la nueva

Todavía falta ajustar los grados y limpiar mejor, las vías de tierra y los pies de vía, volveré a seguir currando mas y mejor durante la semana.

Txupi

7 comentarios:

Marc Sánchez dijo...

Oleee!! van saliendo vias, cada vez mas duras! mola tío, algun día me gustaría probarlas! :) tienen muy buena pinta!

Ànimo con tu labor que te estas currando un pedazo sector! (rima i todo)jeje

Salut!

KD CIRK dijo...

Hola Mark,
Gracias tio, espero en breve poder publicar unas reseñas y aprox del lugar, para que la peña pueda venir a trepar.

Salut

Txupi

elliotnnes dijo...

Ostras David, 7a por lo menos, yo solo de ver la vía ya me parecía durísima.
Ya te avisará un día o dos de este mes para ir a echarte una manita, que a més a més quiero hacer la primera ascensión de El Vuelo de Loida.

Un abraç bou

KD CIRK dijo...

Si Jose, es durisima y pinchosisima, si te quejabas en el Vuelo de Loida cuando cates esta veras, tiene pasos muy chulos.
Ya sabes que aki te espera para la primera ascension, tendremos Vuelo en Loida ???? ja,ja,ja recuerda que los bolts los pusiste tu, je,je,je,je.

Salut bou.

Anónimo dijo...

ep! molt bona feina aquesta d'equipar! El que diré ara no va amb ànims d'opfendre, només és una crítica constructiva::: no sé on són aquestes roques, ni sé si val la pena o no equipar-les (això depèn de cadascú)...però crec que hi ha moltíssimes vies ja obertes en murs bons i no cal foradar tot el que trobem pel davant.....repeteixo que cadascú fa el que vol i no seré jo el que digui el contrari........


tot això bé d'algunes cutre-vies equipades barruerament últimament per montserrat. Vies mediocres en roques mediocres de mínim interès on l'afany per foradar ha passat per sobre del bon gust i del respecte a la natura...... cal foradar-ho tot? on està el límit?

Jo ultimament tb he obert alguna via. Jo tb he foradat. Però he intentat que allò que he "violat" i "maltractat" tingui certa qualitat o si més no, que tingui interès per un escalador.

No t'ofenguis, i repeteixo que les meves paraules potser estan fora de lloc en el teu cas. Tansols era una reflexió en veu alta.

uri

KD CIRK dijo...

Hola Uri, et dire que estic amb tu, no cal foradar tot el que s'ens fica pel davant, a mes em d'intentar obrir amb gust i sobre tot tenir cura amb la natura, com tu dius en aquest cas les teues paraules estan fora de lloc, donat que parlem d'una zona marcada per les prohibicions als escaladors locals, si es cert que ni han algunes vies equipades, pero parlem de zones molt petites com Torrelletes i Can Figuera, aprop tambe tenim la Facu, molt saturada i amb un interes mes per els cursos de iniciacio on pots trobar grups de 30 persones. L'interes d'equipar aquesta zona es aconseguir una escola d'escalada amb un bon ventall de posibilitas, en graus, linies i tipus d'itineraris on l'escalador no local pot tenir molt mes interes en apropar-si. Gracies pel teu comentari reflexio, jo tambe he reflexionat avans de ficar la maquina, a mes del temps que a portat la burocracia per l'autoritzacio.

Salut

Txupi

Anónimo dijo...

okey makey. algun dia ens aCOSTAREm a probar-les.salut!

uri puértolas